Vajate abi? Helistage meile: +372 5323 3732

Ostukorv
0 - 0,00 
No products in the cart.
Ostukorv
0 - 0,00 
No products in the cart.

Klassikaline pitsakaste


Koostisained

  • 2 spl oliiviõli
  • 2 küüslaugu küünt, purustatud või peeneks hakitud
  • 800 g konserveeritud ploomtomateid (meile meeldib San Marcano)
  • 2 kuhjaga tl suhkrut
  • 1 tl soola
  • Peotäis basiiliku lehti, jämedalt hakitud
  • Pisut värskelt purustatud pipart

Retsept

  1. Pange õli pannile ja kuumutage keskmise kuumuseni. Kui pann on soe, lisage küüslauk ja praadige kuni see on pehme, kuid mitte pruun. 
  2. Kallake malmpannile konserveeritud ploomtomatid ja kasutage nende purustamiseks purustit või kahvlit.
  3. Lisage puuduolevad koostisosad, seejärel hautage tasasel tulel 20 minutit või kuni maitse on ja kaste kergelt paksenenud.
  4. Seda kastet saab kasutada koheselt või panna õhukindlasse nõusse ja hoida külmikus kuni kaks nädalat.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga