Molini Pizzuti gnocchi-seguga valmivad maitsvad kartulipallid vaid 10 minutiga! Segu on valmistatud kõrge kvaliteediga Itaalia 00-tüüpi jahudest, kartulipudruhelvestest, tärklisest ja soolast. Vaja on vaid keevat vett!
Molini Pizzuti gnocchi tomatikastmes
300 g gnocchi segu
300 ml vett
Suts soola
Keeda vesi ja vala see gnocchi segule. Sega puulusikaga, kuni taigen muutub ühtlaseks ja jahtub. Seejärel aseta taigen lauale ja sõtku käsitsi. Lase 10 minutit puhata. Pannil hauta sibul ja purustatud tomatid, lase kastmel tasasel tulel pakseneda. Jaga taigen neljaks, rulli pikkadeks vorstikesteks ja lõika väikesteks tükkideks. Soovi korral tee kahvliga sooned, et kaste paremini haakuks. Keeda gnocchi rohkes vees 2–3 minutit ja tõsta kastmesse. Serveeri riivitud juustuga.
Molini Pizzuti gnocchi-seguga valmivad maitsvad kartulipallid vaid 10 minutiga! Segu on valmistatud kõrge kvaliteediga Itaalia 00-tüüpi jahudest, kartulipudruhelvestest, tärklisest ja soolast. Vaja on vaid keevat vett!
Molini Pizzuti gnocchi tomatikastmes
300 g gnocchi segu
300 ml vett
Suts soola
Keeda vesi ja vala see gnocchi segule. Sega puulusikaga, kuni taigen muutub ühtlaseks ja jahtub. Seejärel aseta taigen lauale ja sõtku käsitsi. Lase 10 minutit puhata. Pannil hauta sibul ja purustatud tomatid, lase kastmel tasasel tulel pakseneda. Jaga taigen neljaks, rulli pikkadeks vorstikesteks ja lõika väikesteks tükkideks. Soovi korral tee kahvliga sooned, et kaste paremini haakuks. Keeda gnocchi rohkes vees 2–3 minutit ja tõsta kastmesse. Serveeri riivitud juustuga.
3,02 €
75 in stock
3,02 €
75 in stock
Forneza missiooniks on tuua ehedad Napoli pitsad teie koju, suvilasse, terrassile või rõdule. Soovime, et leiaksite oma vajadustele sobivaima pitsaahju ja kõik vajalikud tarvikud ühest kohast. Lisaks pakume nõuandeid, retsepte ja ideid, kuni saate veendunult öelda: Olen nüüd tõeline pitsakokk!